Automotive

Vi har i mange år været fast samarbejdspartner og leverandør til en række virksomheder i automobilbranchen.

Vi er kendetegnet ved en konstant optimal produktion af særlig høj og ensartet kvalitet og med alle de nødvendige certificeringer og en stærk medarbejderstab kan vi arbejde med processer, der bl.a. passer til drivenheder som smådele, motorer og koblinger i både lastbiler og personbiler. Vi udvikler også sikkerhedskomponenter til gear og bremsesystemer foruden indsprøjtningsdyser og er godkendt TIER1 leverandør.

Bilindustri

Hydraulik

Vi arbejder dagligt med specielle geometrier og udvikler emner, der har høj styrke og som tåler høj belastning og konstant slid.

Vores særlige spidskompetence er udformning af specielle tandhjul og splines geometrier til bl.a. entreprenørmaskiner, traktorer, landbrugsmaskiner samt differentialestyringer.

Hydraulik

Energi

Til energisektoren udvikler bl.a. near-net shape kobber komponenter, der er både stabile og holdbare og samtidig med fine overflader.

Det er primært til leverandører af højspændingskontakter, processen er med til at føre til stor materialebesparelse i selve produktionsfasen.

Hydraulik
Til energisektoren udvikler bl.a. near-net shape kobber komponenter.

Fødevarer

Vi udvikler emner i rustfrit stål med fine overflader til en lang række virksomheder inden for fødevareindustrien. Det er primært komponenter som flanger, fittings, ventiler og rensedyser.

Audio

Vi har også speciale i udvikling af emner med magnetiske egenskaber til ex. højtalere.