Koldflydepresning

Koldformning (også benævnt flydepresning) er kendetegnet ved et meget lavt materialeforbrug, snævre tolerancer samt glatte overflader.

Vi formgiver metaller gennem koldflydepresning, en industriel bearbejdningsproces, der tilbyder unikke produktionsmuligheder med store synergieffekter og som både er kendetegnet ved lavt materialespild og muligheder for enormt snævre tolerancer og glatte overflader.

Vi fremstiller komponenter af metallerne rustfrit, almindeligt og legeret stål, aluminium samt kobber med et tryk fra 100 til 1000 ton og fremstiller slutemner med en meget høj styrke i maskiner med  op til 1800 slag i timen.

Stålemner

DFT Presswork har stor erfaring og ekspertise i fremstilling af koldformede emner i forskellige ståltyper, såvel massive som åbne emner.

Kombinationsprocesser

DFT Presswork har løbende udviklet og optimeret sine produktionsmetoder, herunder kombinations processer, hvor emnerne stanses og koldformes direkte fra coils.

Kombinations teknikken resulterer i særdeles høj effektivitet og optimal materialeudnyttelse, specielt i forbindelse ved store serier. (Eksempel)

Kobber/Aluminium

Aluminium og kobber er materialer der er særdeles velegnede til koldformningsprocessen. Begge er let formbare også når der er tale om komplekse former og samtidig er materialeforbruget optimeret.

Rustfri stål

DFT Presswork har stor erfaring og ekspertise i fremstilling af koldformede emner i rustfrit stål, såvel massive som åbne emner.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig.

For salgsspørgsmål

Kontakt Kim Ludvigsen

Tlf: +45 29 27 56 45 - klu@steelproducts.dk

Send os en mail

Send os en email med dit spørgsmål og vi vender tilbage hurtigst muligt.