Referencer

Her ser du et lille udvalg af de opgaver, vi har løst gennem tiden. Fælles for alle produkter er, at de er produceret med optimering for øje. Nogle med optimering af kvalitet og præcision, andre med optimering af materialeforbrug og dermed også pris.

Indsprøjtningsdyse

Emnet fremstilles i ferritisk rustfrit stål. Dysen koldflydes på færdige mål og medfører en meget fin overfladekvalitet på indvendig konus svarende til polering. Koldflydningen forbedrer også styrken på indre konus. Emnet efterbearbejdes efterfølgende i én operation på vores fuldautomatiske CNC maskiner.

Olieforvarmer

Emnet koldflydepresses i 6 sammenhængende trin med efterfølgende sidelok, hvilket medfører høj styrke i røret. Fin overflade på indvendig pakflade. Der var en materialebesparelse på 55% i forhold til tidligere fremstillingsproces.

Kontaktflade i kobber

Fremstilles i 1-trins koldflydepresning, hvilket resulterer i en materialebesparelse 50-60% i forhold til spåntagning.

Tandhjul

Tandhjul i 20 MnCrS til mobil hydraulik. Fremstilllet i én operation, resulterende i en toleranceklasse ISO 1328. Denne proces medfører betydlig højere styrke end ved konventionel fremstilling. Klasse 8 fortanding indvendig.

Motoraksel til mobil - hydralik

Fremstilles i 2 koldflydeoperationer, resulterende i en fortanding med bundhul med høj styrke og samtidig fine tolerancer. Emnet blev tidligere fremstillet i 2 dele, der efterfølgende blev svejset sammen.

Cup i DD15 til højttaler i personbiler

Emnet fremstilles som en kombination af dybtræk og finstansning, hvilket resulterer i stor ensartethed i grundemnet.

Yoke

Fremstilles i en kombination af koldflydning og finstans. Meget stor materialebesparelse og har så fine tolerancer, at det er direkte klar til montage.