Totalleverandør

Vi oplever stigende efterspørgsel på færdige komponenter, derfor udbyder vi en bred vifte af både produkter og processer.

Vi tilbyder in-house bl.a. mekanisk bearbejdning som slibning, afgratning, boring, drejning, fræsning og rømning, alt i konventionel bearbejdning. Vi tilbyder også automatiske montagelinjer samt specialvask. Igennem underleverandører kan vi bl.a. tilbyde overfladebelægning og hærdning. Vi er udstyret med højproduktive automatiske enkeltstående maskiner samt indbyrdes forbundne produktionslinjer, så vi hele tiden kan producere store mængder med det samme høje kvalitetsniveau.

DFT Presswork har teknologi, organisation og knowhow til at indgå som totalleverandør, dvs. vi kan indgå i hele forløbet fra ide til slut levering.

Af processer der håndteres kan bl.a nævnes materialeanalyser, beregninger, produktionsmodning, hærdning, bearbejdning, overfladebehandling, mærkning, emballering etc.

Vi er i samme koncern som Steel Products Aage Østergaard, som er stærke indenfor dybtræk af store emner i rustfrit stål, og i godstykkelser op til 10 mm. Steel Products Aage Østergaard robotsvejser rustfrie komponenter. Virksomheden er komplet udstyret til at fremstille plade emner i rustfriet stål inhouse.